SAGE SPZ820BSS
- Novinka
- Doprava ZDARMA

- Kompletní specifikace
- SAGE SPZ820BSSSkladem21 990 Kč18 174 Kč bez DPH
THE SMART OVEN® PIZZAIOLO
Pec na pizzu
SPZ820
Automatické přednastavené programy a sofistikovaný systém ELEMENT IQ poskytují ideální pečicí prostředí pro pravou italskou neapolskou pizzu, pizzu typu New York, vysokou pizzu pečenou v pánvi, pizzu s vysokou kůrkou nebo mraženou pizzu.
Systém ELEMNET IQ řídí výkon topných těles nezávisle na sobě a upravuje jejich výkon právě tak, aby bylo dosaženo optimálního propečení. Inovativní design vnitřního prostoru využívá tepelné senzory, regulaci teploty PID a optimalizovanou technologii odrazu tepla. Tvar topných těles a jejich výkon je podřízen dokonalé přípravě pizzy.
Ke stažení
AUTOMATICKÉ PROGRAMY
Pizzaiolo přichází s pěti přednastavenými programy pro pečení pizzy včetně autentického stylu pečení v peci na dřevo „Wood Fired“, pro pečení kultovní pizzy stylu New York, pro pečení pizzy s vysokým těstem připravované v pánvi, speciální program pro tenkou a křupavou pizzu a dokonce speciální program pro zmrazené pizzy.
ÚČINNÁ TEPELNÁ IZOLACE
Kombinace tepelně odolného dvojitého čelního skla a účinné vrstvené tepelné izolace obklopující tepelnou komoru zajišťuje, že extrémní teploty zůstávají uvnitř pece a udržují co nejchladnější vnější plochy.
Intenzivní přímý ohřev
Intenzivní přímý ohřev zajišťují nezávislá topná tělesa s ELEMENT IQ, takže již nemusíte při pečení pizzu otáčet. Parabolické tepelné reflektory odráží teplo a tím maximalizují účinnost horních topných prvků
Aktivní spodní ohřev
Nezávisle ovládané pohyblivé dno trouby bylo navržena tak, aby pizza seděla přímo nad topnými tělesy. Přírodní kámen cordierit se rychle a rovnoměrně zahřívá a drží správnou teplotu pro pečení pizza korpusu na požadovanou úpravu
Manuální režim
Vyberte si ideální způsob opečení: Crust Only, abyste dosáhli dokřupava propečených okrajů typické pro legendární neapolskou, nebo Even Heat pro styly pizzy, kde jsou ingredience, sýry i těsto rovnoměrně propečené.
THE SMART OVEN® PIZZAIOLO Pec na pizzu
Pizzaiolo je první domácí pec, která dosáhne 400°C a díky tomu dokáže upéct autentickou italskou pizzu již za dvě minuty, přestě tak, jako tradiční pizzapece na dřevo. Autentičnost zajišťují typy tepla generovaného cihelnou pecí - aktivní spodní ohřev, intenzivní přímý ohřev a 400°C horký sálavý vzduch v celém prostoru pece.
- Pec na pizzu s teplotou 400°C
- 3 typy ohřevu: aktivní spodní ohřev, intenzivní přímý ohřev a 400°C horký sálavý vzduch v celém prostoru pece
- ELEMENT IQ® SYSTEM
- Pohyblivé dno pece
- 5 přednastavených programů
- Manuální režim
- VÝKON CIHLOVÉ PECE - první domácí pec, která dosáhne 400°C
- Systém ELEMNET IQ řídí výkon topných těles nezávisle na sobě
- AKTIVNÍ SPODNÍ OHŘEV - nezávisle ovládané pohyblivé dno trouby bylo navržena tak, aby pizza seděla přímo nad topnými tělesy.
- INTENZIVNÍ PŘÍMÝ OHŘEV - zajišťují nezávislá topná tělesa s ELEMENT IQ, takže již nemusíte při pečení pizzu otáčet.
- SÁLAVÉ TEPLO - chrání křehké ingredience a intenzivní teplo odráží směrem k okrajům pizzy, aby bylo dosaženo dokřupava propečených okrajů nebo rovnoměrné propečení zvolených ingrediencí, tak i dokonalé roztavení sýrů.
- „Wood Fired“ pro pečení pizzy neapolského typu autentickým stylem pečení jako v peci na dřevo
- „New York“ pro pečení kultovní pizzy s vyšším těstem stylu New York
- „Pan“ pro pečení pizzy s vysokým těstem připravované v pánvi
- „Thin & Crispy“ program pro tenkou a křupavou pizzu
- „Frozen pizza“ program pro zmrazené pizzy.
- Manuální režim pro individuální ovládání teploty ve spodní a horní části trouby
- Tepelně odolného dvojitého čelního skla a účinná vrstvená tepelné izolace